Колеги колата скъса биела и изкърти блока/146,1.6 120к.с./ та въпроса ми е с какъв мотор освен същия мога да го заменя като използвам моето окабеляване,моите бобини и моя компютър само един друг гол мотор искам да сложа
Известие
Collapse
No announcement yet.
смяна на мотор
Collapse
X
-
Здравей колега,с твоя компютър можеш да сложиш същия мотор,но със същото окабеляване до 2.0ТС можеш да сложиш всичко стига да е същия ЦФ1 или ЦФ2.Ако искаш нещо по-мощно вземаш една двойка барабар с компа и имото,но там скоростната кутия е с различни предавателни числа и ще имаш заигравка с полуоските(не си спомням и не съм сигурен за това),иначе захващането е същото.Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex...Bye my come dream...
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"
-
-
-
Първоначално публикувано от GOLEV Покажи съобщениеКолеги колата скъса биела и изкърти блока/146,1.6 120к.с./ та въпроса ми е с какъв мотор освен същия мога да го заменя като използвам моето окабеляване,моите бобини и моя компютър само един друг гол мотор искам да сложаFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Всичко можеш да сложиш като с новия мотор вземеш колектори,компютър с имобилайзер и евентуално кутия с полуоски.Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex...Bye my come dream...
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"
Comment
-
Не го знам Чистача как Ви издържа тука, ама разберете, че с четене става. Моторите на фиат групата са модулни, т.е. всичко може да се замени с всичко, важното кой е най лесния път. ЗА ДА ВИ ГО КАЖЕ някой... ще е нужно да се зане точно с какво разполагате, за да се прецени с какво може да се замени.
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеНе го знам Чистача как Ви издържа тука, ама разберете, че с четене става. Моторите на фиат групата са модулни, т.е. всичко може да се замени с всичко, важното кой е най лесния път. ЗА ДА ВИ ГО КАЖЕ някой... ще е нужно да се зане точно с какво разполагате, за да се прецени с какво може да се замени.
Comment
Comment